Si të shpëtoni nga gërhitja

Si të shpëtoni nga gërhitja

Gërhitja është një nga zakonet më irrituese të gjumit. Jo vetëm që prek cilësinë e gjumit, por mbani zgjuar dhe partnerin. Por a ka një kurë për kë

Gërhitja është një nga zakonet më irrituese të gjumit.

Jo vetëm që prek cilësinë e gjumit, por mbani zgjuar dhe partnerin. Por a ka një kurë për këtë? Dr. Andrew Thornber, thotë se çelësi është ndryshimi i stilit të jetës. Këto janë këshillat për të ndaluar gërhitjen në mënyrë natyrale.

Shmangni alkoolin dhe duhanin

Humbni pak peshë

Mbajeni dhomën të lagësht(Mbani dritaren hapur kur flini)

Provoni shiritat e hundës

Përdorni produkte me mente

COMMENTS