Si të bëni shtojcën për palpeta në katër mënyra (Video)

Po ju propozojnë katër shtojca për paletat përherë të shijshme! Të gjitha amvisave të reja dhe fillestarëve në kuzhinë, këshillat për gatimin e pal

Po ju propozojnë katër shtojca për paletat përherë të shijshme!

Të gjitha amvisave të reja dhe fillestarëve në kuzhinë, këshillat për gatimin e palpetave me siguri do t’u jenë të mirëseardhura.

Kur njëherë të mësoni përgatitjen bazë të kësaj recete, mund ta plotësoni sipas shijes, transmeton Telegrafi.

Nëse vendosni për palpeta të ëmbëla të cilat janë favorite tuaja?

Palpetat e mbushura me xhem, marmelatë, krem apo pemë?

Në video mund të shihni propozime edhe për cilën do qoftë të vendosni, me siguri nuk do të jeni pishman.

COMMENTS