Si ta përgatisni virshllen perfekte?

Mund të mendoni se pjekja e virshlles në skarë është metoda më e mirë, por ju keni qenë duke e përgatitur atë gabimisht. Blogeri i ushqimit Martin

Mund të mendoni se pjekja e virshlles në skarë është metoda më e mirë, por ju keni qenë duke e përgatitur atë gabimisht.

Blogeri i ushqimit Martin King thotë se bërja e virshlles së përsosur është përmes tiganit, përcjellë zico.tv

King thotë se virshllen duhet ta fërgojmë për 30 minuta, në temperaturë të ulët, dy herë sa sasia tipike e kohës – me gjalpë të pa kripur, dhe ta rrotullojmë herë pas here, në mënyrë që ta fërgojmë baras.

Kjo metodologji e temperaturës së ulët e shkrin yndyrën në virshlle, dhe e lë virshllen kërcitëse nga jashtë.

COMMENTS