Si ndihen fëmijët e “Qbanes” kur e shohin në ekran? (VIDEO)

Si ndihen fëmijët e “Qbanes” kur e shohin në ekran? (VIDEO)

“Qbanja” është një nga figurat më të njohura të serialit “O’ sa mirë”, e cila së fundi me karakterin e prezantuar ka marrë mijëra ndjekës. Arjola D

“Qbanja” është një nga figurat më të njohura të serialit “O’ sa mirë”, e cila së fundi me karakterin e prezantuar ka marrë mijëra ndjekës.

Arjola Demiri thotë se rikthimi në profesion, duke aktruar në serial i ka bërë krenarë familjarët e saj dhe fëmijët.

Në edicionin e parë në studio të emisionit n’Zoom, ajo flet edhe më shumë rreth rikthimit të saj në ekran.

COMMENTS