Si Leonora Jakupi, si diamanti! (Video)

Si Leonora Jakupi, si diamanti! (Video)

Genci dhe Lyrical Son me një bashkëpunim tjetër (Foto)
Duda tregon kush është ‘jeta e tij’ (Foto)

Ka mbaruar pritja e fansave të saj. Këngëtarja Leonora Jakupi ka lansuar para pak minutash këngën më të re të titulluar ‘Diamant’.

Si çdo herë pamja e të bukurës Leonorë, nuk do koment. Thjeshtë e mahnitshme!

Ju kujtojmë se kënga e fundit nga Leonora Jakupi është ‘Pushkë e çifteli’ në bashkëpunim me Gold AG.

COMMENTS