Si duken aktorët tanë të preferuar nga filmi i ‘Titanikut’ pas 20 viteve? (Foto)

Si duken aktorët tanë të preferuar nga filmi i ‘Titanikut’ pas 20 viteve? (Foto)

Titaniku u shfaq në ekran 20 vjet më parë.

Ju kurrë nuk mund të lodheni nga ky film – ju merr përsëri në kohë dhe e bën zemrën tuaj të rrahë për çdo karakter.

Së fundmi, Bright Side ka sjell një listë me aktorët dhe aktoret që luajtën në këtë film fantastik, në mënyrë që të shihni se si ata duken pas 20 viteve.


Kate Winslet që luajti rolin e Rose DeWitt Bukater.


Billy Zane që luajti rolin e Caledon Hockley, të dashurin arrogant të Roses.


David Warner që luajti rolin e Spicer Lovejoy, asistentin e Hockleyt.


Frances Fisher që luajti rolin e nënës së Roses, Ruth.


Bill Paxton që luajti rolin e Brock Lovett, ‘Gjuetarin’ e arit.


Bernard Hill luajti rolin e Kapiten Edward James Smith.


Victor Garber që luajti rolin e inxhinierit Thomas Andrews.


Jonathan Hyde që luajti rolin e pasanik Bruce Ismay.


Eric Braeden që luajti rolin e John Jacob.


Ioan Gruffudd që luajti rolin e oficerit të pestë Lowe.


Kathy Bates që luajti rolin e Molly Brown.


Leonardo DiCaprio që luajti rolin e Jack Dawson.


Danny Nucci që luajti rolin e Fabrizio De Rossi, Jack’s

COMMENTS