Si arriti ylli i pornos të gjejë dashurinë (Foto)

Një ish-pornostare tajlandeze ka thënë se ka gjetur dashurinë e jetës së saj, dhe për këtë ajo pohon se i ka ndihmuar Budizmi. Sipas saj, lutjet

Një ish-pornostare tajlandeze ka thënë se ka gjetur dashurinë e jetës së saj, dhe për këtë ajo pohon se i ka ndihmuar Budizmi.

Sipas saj, lutjet dhe meditimi i ndihmuan që të gjejë dashurinë e arkitektit 70 vjeçar Harold Jennings Nesland Jr.

31 vjeçarja, e njohur me emrin e saj të artit ‘Nong Nat’ dha dorëheqje nga zanati i saj i vjetër si yll i ‘Tokyo Hunter’ dhe ‘Asian Heart’.

Si një grua e martuar ajo njihet me emrin Kejsarin Chaichalermphol dhe është e fokusuar tek idealet e budizmit.

‘Vepra të mira, meditim dhe lujtje’, shprehet ajo duke shtuar se kjo është filozofia që e ndihmoi që të lidhej me 71 vjeçarin.

Ish-pornostarja gjen dashurinë tek 70-vjeçari milioner 2

Ish-pornostarja gjen dashurinë tek 70-vjeçari milioner 3

Ish-pornostarja gjen dashurinë tek 70-vjeçari milioner 4

Ish-pornostarja gjen dashurinë tek 70-vjeçari milioner 5

Ish-pornostarja gjen dashurinë tek 70-vjeçari milioner 6

COMMENTS