Shumë garues në konkursin për të imituar Elvis Presley (Foto)

Birmingemi ishte vendi i 'pushtuar' këtë fundjavë ku burra me paruke dhe me pantallona shumë të ngushta morën pjesë në edicionin e 15 të Kampionatit E

Birmingemi ishte vendi i ‘pushtuar’ këtë fundjavë ku burra me paruke dhe me pantallona shumë të ngushta morën pjesë në edicionin e 15 të Kampionatit Evropian të Elvisit, kushtuar Mbretit të ‘Rock&Roll’, Elvis Presley.

Gjithsej 80 imitues të tij performuan për spektatorët dhe konkurruan me njëri-tjetrin për të fituar çmimin e imituesit më të mirë.

Kampionati u zhvillua në ‘Birmingham Hilton Metropole Hotel’ dhe nisi 2 ditë përpara asaj që do të ishte ditëlindja e 82 për Elvis Presley.

Konkurrentët u vlerësuan për aftësitë vokale, veshjen, lëvizjet në skenë dhe origjinalitetin.

Bileta për spektaklin kushtonte 100 sterlina, ndërsa çmimi i parë vlerësohej 2000 sterlina.

COMMENTS