Shtyhet seanca ndaj deputetëve të Vetëvendosjes

Shtyhet seanca ndaj deputetëve të Vetëvendosjes

Hoyt Yee rikthehet në Kosovë para votimit të demarkacionit
KB do të votojnë për shtyerjen e afatit të hetimeve për sulmet me gazin sarin në Siri

Seanca gjyqësore ndaj katër deputetëve të akuzuar të Vetëvendosjes për hedhjen e gazit lotsjellës në Kuvendin e Kosovës, Albin Kurti, Albulena Haxhiu, Faton Topalli dhe Donika Kadaj-Bujupi është shtyrë për datën 10 tetor.

Deri tek shtyrja e kësaj senace erdhi për shkak të mungesës në seancë të Kurtit dhe Kadaj-Bujupit.

Aktakuza ndaj katër deputetëve të Kuvendit të Kosovës ishte ngritur nga Prokuroria Themelore në Prishtinë, më 16 dhjetor 2015.

COMMENTS