Shtëpia shumëngjyrëshe, dekorimi i veçantë i Amina Mucciolo (Video)

Një grua amerikane është bërë shumë e famshme në Instagram falë mënyrës se si ka dekoruar shtëpinë e saj. Amina Mucciolo ka gjithçka me ngjyra të ndezura: mobilje, veshje dhe ushqime. 34 vjeçarja e quan shtëpinë e saj ‘Toka e reve’.

Një grua amerikane është bërë shumë e famshme në Instagram falë mënyrës se si ka dekoruar shtëpinë e saj.

Amina Mucciolo ka gjithçka me ngjyra të ndezura: mobilje, veshje dhe ushqime.

34 vjeçarja e quan shtëpinë e saj ‘Toka e reve’.

COMMENTS