Shtëpi si kjo nuk keni parë, ajo është prap (Video)

Shtëpi si kjo nuk keni parë, ajo është prap (Video)

Një shtëpi e përmbysur në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, e cila është ndërtuar nga një sipërmarrës dhe ka kushtuar thuajse sa një vilë, synon të vizitohet nga 100 mijë vizitorë. Por si duken orenditë e përmbysura brenda saj, shikojeni në storien e mëposhtme:

Një shtëpi e përmbysur në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, e cila është ndërtuar nga një sipërmarrës dhe ka kushtuar thuajse sa një vilë, synon të vizitohet nga 100 mijë vizitorë.

Por si duken orenditë e përmbysura brenda saj, shikojeni në storien e mëposhtme:

COMMENTS