Shpëtimtarja Gwen Stefani – Video prekëse (Video)

Shpëtimtarja Gwen Stefani – Video prekëse (Video)

Capital T dhe Mixey publikojnë këngën “Moj Hatixhe” (Video)
Selena Gomez zbulon gjoksin në rrugë (Foto +16)

Këngëtarja Gwen Stefani ka prekur fansat me një gjest shumë prekës gjatë koncertit të saj të fundit. Asaj ia jep dikush një letër me një mesazh, të cilin ajo e lexon para masës.

Porosinë e kishte shkruar nëna e një djali të cilin e rrihnin shokët e klasës përgjatë shkollës fillore.

Ai vinte çdo ditë i mërzitur nga shkolla, por më pas dëgjonte këngët e Stefani dhe i rikthehej buzëqeshja.
Pasi përfundoi leximin, në moment ylli i shumë hiteve i kërkoi djalit që të hipte menjëherë në skenë.

Më pas ajo e përqafoi gjatë dhe bisedoi me djalin e përlotur, për të cilin me shumë mundësi ishte dita më e bukur e jetës së tij.

COMMENTS