Shpërthim spektakolar nga një gurthyes në Norvegji (Video)

Shpërthim spektakolar nga një gurthyes në Norvegji (Video)

Çudia e radhës në Tokio (Video)
Vetura për njerëzit në karrocë (Video)

Pamje të jashtëzakonshme janë realizuar në guroren Bremanger Quarry në Norvegji.

454 vrima të cilat janë mbushur me 68 ton eksploziv, janë hapur për të realizuar këtë shpërthim.

Me anë të këtij shpërthimi është rrëzuar një faqe mali me gjatësi 385 metra dhe lartësi 20 metra duke nxjerr kështu 360.205 ton gurë të kualitetit të lartë.

COMMENTS