Shpend Ahmeti dedikim prekës për babain e tij Ali Ahmeti (Foto)

Sot mbushen pesë vjet të ndarjes nga jeta të aktorit të njohur, Ali Ahmeti. E një dedikim prekës në këtë përvjetor të vdekjes i ka kushtuar djali

Sot mbushen pesë vjet të ndarjes nga jeta të aktorit të njohur, Ali Ahmeti.

E një dedikim prekës në këtë përvjetor të vdekjes i ka kushtuar djali i tij, Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, përcjellë zico.tv

‘Sot bëhen pesë vite nga ndarja nga jeta e prindit tim Ali Ahmeti. Nuk ka ditë që nuk e kujtoj e që nuk e përmend dikush tjetër. Dashuria dhe lumturia që na dha tërë jetën neve si familje na mbush edhe sot’.

‘Para pesë viteve në mbledhjen lamtumirëse në Teatrin Kombëtar, nana dhe vëllau më luten që unë ta mbaj fjalimin në emër të familjes. Mjaft vështirë por Ala fuqinë e ka pas që në momentet më të vështira të ka shti me qesh.

Edhe sot, më e madhe se malli e mërzia është buzëqeshja e kujtimi për ty. Vazhdo me buzëqesh…’ përfundon shkrimin i Pari i Prishtinës, Shpend Ahmeti.

shpend-ahmeti-dedikim-prekes-per-babain-e-tij-ali-ahmeti-foto

COMMENTS