Shpejtësi deri në 1600 km në orë (Video)

Shpejtësi deri në 1600 km në orë (Video)

Quhet 'Bloodhound' dhe është projektuar për të thyer rekordin e shpejtësisë prej 1.227.985 duke arritur deri në 1600 kilometra në orë. Makina e pro

Quhet ‘Bloodhound’ dhe është projektuar për të thyer rekordin e shpejtësisë prej 1.227.985 duke arritur deri në 1600 kilometra në orë.

Makina e projektuar nga një skuadër britanike ka kryer testet e para publike ditën e enjte e drejtuar nga piloti Andy Green në aeroportin e ‘Newquay’, në perëndim të Anglisë.

Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS