‘Shoqëria e vjetër’ dhe ‘Kam dëshirë’, projektet e fundit nga Beni Baksi (Premierë/Video)

‘Shoqëria e vjetër’ dhe ‘Kam dëshirë’, projektet e fundit nga Beni Baksi (Premierë/Video)

A është zhgënjyer Shkurte Fejza me Kosovën? (Video)
Katër vite plot dashuri Vesa dhe Big Basta (Foto)

Një nga këngëtarët që ka të preferuara baladat, Beni Baksi këtë herë vjen me një këngë ritmike ku i këndon shoqërisë.

‘Shoqëria e vjetër’ është një nga ato këngët që iu bën të vallëzoni e të pini më miqtë, ashti si e ka edhe tekstin.

Si pjesë e programit festiv per fundvitin në ZICO TV, ‘Gëzuar 2017’, Beni Baksi përveç kësaj së shpëjti do të sjellë edhe një nga ato që i pëlqejnë më shumë, baladat!

COMMENTS