‘Shok’ po rikthehet me një tjetër dimension (Video)

Filmi ‘Shok’ pa dyshim që ka lënë gjurmë në kinematografinë shqiptare. Ky film që flet për luftën e 1999 ishte nominuar në kategorinë e filmit të m

Filmi ‘Shok’ pa dyshim që ka lënë gjurmë në kinematografinë shqiptare.

Ky film që flet për luftën e 1999 ishte nominuar në kategorinë e filmit të metrazhit të shkurtër në ‘Oscar’.

E këtë vit një tjetër ‘Shok’ pritet t’i shtohet kinemasë shqiptare dhe amerikane.

Kjo ngase regjisori nga Peja Erblin Nushi ka vendosur ta rikthej luftën treguar nga sytë e fëmijëve.

Në këtë film luan edhe Eshref Durmishi dhe Armond Morina, kjo dyshe luante në ‘Shok’.

Për më shumë kuptoni detajet nga intervista e ekipit dhënë për emisionin n’ZOOM.

COMMENTS