Shkurte Gashi sjell baladën më të re (Video)

Shkurte Gashi sjell baladën më të re (Video)

Ja nga kush e kanë vjedhur këngën Ronela dhe Young Zerka (Video)
ZhurmaVMA, kush e mbanë rekordin e trofeve të rrëmbyera? (Video)

“Do mbijetoj” thotë këngëtarja Shkurte Gashi në projektin muzikor që sapo ka lansuar.

Kjo këngë është një tjetër baladë e saj.

Kënga është punuar nga Flori Mumajesi që ka bërë tekstin dhe muzikën.

COMMENTS