Shkurte Fejza zyrtarisht në AAK?! (Foto)

Këngëtarja Shkurte Fejza përpos muzikës po gjen kohë edhe për angazhime tjera. Ajo së fundmi thuhej se po përkrah partinë AAK, transmeton zico.tv

Këngëtarja Shkurte Fejza përpos muzikës po gjen kohë edhe për angazhime tjera.

Ajo së fundmi thuhej se po përkrah partinë AAK, transmeton zico.tv

Por, nga ana e këngëtares nuk ka pasur as një pohim e as mohim deri në këtë moment.

Shkurte Fejza është fotografuar krah Halil Matoshit, Ramush dhe Anita Haradinaj.

Për më shumë shikoni foton.

COMMENTS