Shkup, moti i ligë shkakton dëme (Foto)

Shkup, moti i ligë shkakton dëme (Foto)

Kjo është vajza e Astrit Deharit (Foto)
Kasaphanë në Francë, së paku 84 persona të vrarë në Nicë (Foto & Video)

Shkupi dje u kaplua nga stuhitë e fuqishme të erës dhe reshjet e shiut, raportojnë mediat atje.

Moti i ligë kaploi qytetin e Shkupit, ku pasuan dëme dhe përmbytje të drunjve dhe pemëve, kryesisht në Parkun e qytetit.

Në fotografitë në vijim mund të shikoni dëmet që shkatoi era e fortë dhe shiu.

Moti-i-lige-me-deme-ne-Shkup-3

Moti-i-lige-me-deme-ne-Shkup-2

Moti-i-lige-me-deme-ne-Shkup-1

COMMENTS