Shkrini kilogramët dhe mbroni shëndetin e përgjithshëm (Video)

Shkrini kilogramët dhe mbroni shëndetin e përgjithshëm (Video)

Ngordhin nga uria rreth 40 mijë pinguinë të vegjël (Video)
Super kamera e prodhuar nga Nokia, ja pse kushton 45 mijë dollarë (Video)

Ushqimi i famshëm, i cili është shumë i dobishëm është fëstëku. Përveç reduktimit të nivelit të kolesterolit, ky fryt arror është një burim i shkëlqyer i fibrave, proteinave, dhe përmban një shumëllojshmëri të vitaminave dhe mineraleve.

Në të njëjtën kohë, fëstëku shërben edhe si një antioksidant.

COMMENTS