Shkreli vendos në ankand albumin e vetëm të Wu-Tang

Shkreli vendos në ankand albumin e vetëm të Wu-Tang

Ish-drejtori i farmacisë 'Turing Pharmaceuticals', shqiptari Martin Shkreli, ka vendosur në ankand online, në eBay, albumin e vetëm të grupit të njohu

Ish-drejtori i farmacisë ‘Turing Pharmaceuticals’, shqiptari Martin Shkreli, ka vendosur në ankand online, në eBay, albumin e vetëm të grupit të njohur muzikor Wu-Tang.

Shkreli e kishte blerë albumin për 2 milionë dollarë në vitin 2015.

‘Dëshiroj ta shes këtë album si dhuratë për Wu-Tang dhe kontributin e tyre të jashtëzakonshëm në muzikë’, ka shkruar Shkreli në eBay.

Deri më sot, vlera më e lartë e arritur në ankand e këtij albumi është 1 milion dollarë.

Shkreli, i cili në SHBA njihet me nofkën ‘pharma bro’, ka thënë se gjysmën e fitimit nga ky album do ta dhurojë për zbulime në fushën e mjekësisë.

Shkreli është bërë i njohur në vitin 2015 pasi ka blerë linjën e prodhimit të ilaçeve Daraprim, duke shtrenjtuar çmimin e tij nga 13.5 në 750 dollarë, një rritje kjo prej 5,000 përqind.

COMMENTS