Shkenda Dubova publikon foto ku shfaqet e zhveshur në shtrat (Foto)

Shkenda Dubova publikon foto ku shfaqet e zhveshur në shtrat (Foto)

Shkenda Dubova ka befasuar ndjekësit e saj në Instagram me foton e publikuar së fundmi. Ajo në instasotry ka hedhur një foto ku shfaqet e zhveshur në një shtrat dhe me sy të mbyllur, përcjell zico.tv E mbuluar vetëm në disa pjesë të trupit Shkenda i ka lënë shumë pak imagjinatës.

Shkenda Dubova ka befasuar ndjekësit e saj në Instagram me foton e publikuar së fundmi.

Ajo në instasotry ka hedhur një foto ku shfaqet e zhveshur në një shtrat dhe me sy të mbyllur, përcjell zico.tv

E mbuluar vetëm në disa pjesë të trupit Shkenda i ka lënë shumë pak imagjinatës.

COMMENTS