Shkenda Dubova del publikisht me të dashurin

Këngëtarja Shkenda Dubova e cila njihet për biznisin e saj shumë të suksesshëm e linjat perfekte që ka për fatin e keq trë shumë meshkujve është e das

Këngëtarja Shkenda Dubova e cila njihet për biznisin e saj shumë të suksesshëm e linjat perfekte që ka për fatin e keq trë shumë meshkujve është e dashuruar në mashkullin i cili quhet Lab.

Në intervista të ndryshme, Shkenda ka folur për përkrahjen morale që i ka dhënë dhe dashurinë që ia ka ofruar por jo shumë shpesh është parë publikisht me të.

Në vazhdim ju sjellim imazhe ku Shkenda dhe Labi shihen bashkë.

COMMENTS