Shkencëtarët: Fshirja e kujtimeve është e mundur (Video)

Neomi, 500 miliardë dollarë kushton megaqyteti saudit i së ardhmes (Video)
Konsumoni panxhar për të përfituar të mirat shëndetësore

Komuniteti shkencor është vënë në dilemë nëse fshirja e kujtimeve të pakëndshme nga truri në të ardhmen do të mund të shkaktojë harresën e gabimeve të rrezikshme dhe përvojës së fituar.

Shkencëtarët nga Universiteti i Torontos ishin në gjendje për të izoluar në minjtë e laboratorit ‘neuronet e frikës’ dhe të fshijnë nga kujtimet e tyre përvojat traumatike pa ndikuar në kujtimet tjera.

COMMENTS