Shkëmbinjtë misteriozë (Video)

‘Fëmija’ 50 vjeçar, Basori Lal vuan nga një sëmundje e rrallë (Video)
Reagimi emocionues i foshnjes kur sheh për herë të parë (Video)

Në pjesën veriore të Maleve Urale në Rusi, në majë të një kodrine, fshehen shtatë shkëmbinj misteriozë. Prejardhja dhe qëllimi jo i qartë i këtyre shkëmbinjëve, të cilët e arrinë lartësinë 30-42 metra, i bëjnë ata edhe më të mistershëm dhe e zgjojnë edhe më shumë kërrshërinë e njerëzve.

COMMENTS