Shkëmbi që duket si ujëvarë – Hierve El Agua (Video)

Angelina Jolie dhe Bill Gates personat më të admiruar për vitin 2018 (Video)
Kurrqysh çikë! Familja e madhe vetëm me djem, vjen i 14-ti (Video)

Nëse e shikoni nga largësia duket si një ujëvarë e zakonshme, nëse afroheni pak më afër duket si një ujëvarë e ngrirë dhe vetëm kur t’i afroheni shumë afër do ta shihni se ky është një shkëmb, madje edhe më spektakolar se sa që mund të imagjinohet.

COMMENTS