Shkëlqejn, Labi si dhëndërr e Qendresa nuse (Video)

Shkëlqejn, Labi si dhëndërr e Qendresa nuse (Video)

Arrin Labinot Gashi dhe Qëndresa, pritja e tyre spektakulare. Sapo arriti Labi ku e priten të gjithë figurat e njohura. Ja dhe momenti nga ahengu. Shikoni si duken dhëndrri dhe nusja. Labi merr nusen me tren Posted by lajmi.net on Sunday, October 15, 2017

Arrin Labinot Gashi dhe Qëndresa, pritja e tyre spektakulare.

Sapo arriti Labi ku e priten të gjithë figurat e njohura.

Ja dhe momenti nga ahengu. Shikoni si duken dhëndrri dhe nusja.

Labi merr nusen me tren

Posted by lajmi.net on Sunday, October 15, 2017

COMMENTS