Shitet vetura e reperit Tupac Shakur (Foto)

Kjo është hera e dytë që vetura e reperit të famshëm Tupac Shkur del në shitje. Vetura Hummer H1 e vitit 1996 e cila ishte në pronësi të reperit Tu

Kjo është hera e dytë që vetura e reperit të famshëm Tupac Shkur del në shitje.

Vetura Hummer H1 e vitit 1996 e cila ishte në pronësi të reperit Tupac Shakur do të dal në shitje përmes ankandit publik me 17 Gusht. Kjo veturë ishte shitur në vitin 2016 për 33,144 dollarë amerikan por ofruesi i kësaj shume kishte hasur në problem për të siguruar shumën e ofruar.

Shtëpia e ankandeve ka vendosur që 18 muaj më pas ta nxjerr atë sërish në ankand duke shpresuar që të marrin të paktën 100,000 USD, shumë më pak së oferta e parë.

Ky Hummer H1 ka motor 6.5-litër V8 turbo dizel dhe ka të kaluara 10,101 milje.

COMMENTS