Shikoni si duket ‘Selma’ në jetën reale (Foto)

Shikoni si duket ‘Selma’ në jetën reale  (Foto)

'Deti i jetës sime' është ndër serialet më të shikuara turke më të shikuara për momentin në Kosovë. Ngjarje e personazhe të ndryshme të cilat na bë

‘Deti i jetës sime’ është ndër serialet më të shikuara turke më të shikuara për momentin në Kosovë.

Ngjarje e personazhe të ndryshme të cilat na bëjnë që mezi të presim episodin e radhës.

Një personazh mjaftë interesant dhe i dashur për publikun është edhe ‘Selma’ e cila ka rolin prej një vajze të vuajtur e cila përndjeket nga familja për t’u vrarë, sepse është dashuruar në njeriun e ‘gabuar’ sipas tyre.

Sabahat Kumas është emri i aktores që po luan rolin e Selmës në serial

Siç thash aty mund të shohim një vajzë të lodhur nga vuajtja, por e tillë nuk është edhe në jetën reale.

Ajo është një vajzë tejet e bukur dhe atraktive, e këtë mund ta shohim edhe në disa fotografi të saj.

Për më tepër shikoni vet pamjet që iu sjellim më poshtë

COMMENTS