Shiki-Shima treni superluksoz nga Japonia (Video)

Kur projektuesit e Ferrarit vendosin të krijojnë një tren, del edhe rezultati mahnitës. I quajtur treni Shiki-Shima në Japoni ai nuk ofron vetëm sh

Kur projektuesit e Ferrarit vendosin të krijojnë një tren, del edhe rezultati mahnitës.

I quajtur treni Shiki-Shima në Japoni ai nuk ofron vetëm shpejtësi, por edhe luksin për të realizuar një udhëtim treditor në lindje të Japonisë në luks të pashembullt.

Ky tren ka 10 lokomotiva, në të cilat janë të ndërtuar 17 suita për më tepër se 34 të ftuar dhe një restorant.

Gjithashtu ka edhe hapësira ku pasagjerët mund vëzhgojnë pamjen ndërsa janë duke udhëtuar.

COMMENTS