Shiba Inu merr poza mjaft karakteristike (Video)

Qeni është krijesa e vetme në botë që e do njeriun më shumë se veten. Sapo të vijë në këtë botë, qeni ia dhuron tërë besimin e tij njeriut. Qentë j

Qeni është krijesa e vetme në botë që e do njeriun më shumë se veten. Sapo të vijë në këtë botë, qeni ia dhuron tërë besimin e tij njeriut.

Qentë janë kafshët më të ndjeshme dhe më të sinqerta. Nëse qeni juaj e vëren se jeni shumë të zënë për momentin, ai do të kalojë orë të tëra duke pritur për ta marrë vëmendjen tuaj.

Por mijëra njerëz janë bërë fansa të çmendur të qenit maneken i cili e ka pushtuar Instagramin.

COMMENTS