Shi e breshër i rrëmbyeshëm në Gjilan (Foto & Video)

Një breshër i shpejt dhe me kokrra të mëdha ka rënë para pak çastesh në Gjilan. Breshëri është përcjellur me shi dhe me një furtunë të shpejt e ci

Një breshër i shpejt dhe me kokrra të mëdha ka rënë para pak çastesh në Gjilan.

Breshëri është përcjellur me shi dhe me një furtunë të shpejt e cila si duket ka kapluar tërë Gjilani dhe rrethinën.

Ende nuk dihen pasojat që mund të ketë shkaktuar breshëri.

Numrat e emergjencave, 112, 193 dhe 044125815 janë 24 orë në dispozicion të qytetarëve të Gjilanit.

COMMENTS