Sherret e fëmijëve kur i lini vetëm (Foto)

Sherret e fëmijëve kur i lini vetëm (Foto)

Gëzohet që nëna e tij është shtatzënë, reagimi mbresëlënës i vogëlushit derisa ia përqafon barkun (Video)
Monotoninë e pritjes në semafor, shoferi e kaloi duke i rënë flautit të vogël (Video)

Çdo prind e di sa të ‘djallëzuar’ janë fëmijët e tyre dhe një prej arsyeve që nuk i lënë vetëm është rrëmuja që do të gjejnë.

Por pavarësisht të gjitha ky është edhe momenti që nisin edhe gënjeshtrat e para ‘Nuk e bëra unë’, është fraza që fshihet pas çdo gabimi të pafajshëm fillimisht, por që kthehet në një rrëmujë totale.

COMMENTS