Shënohet anëtarsimi i Kosovës në Organizatën Botërore të Doganave

Sot mbahet ceremonia e organizuar me rastin e anëtarësimit të Kosovës në Organizatën Botërore të Doganave, si dhe për njëvjetorin e hyrjes në fuqi të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit. Në këtë ceremoni veç shumë zyrtarëve tjerë, do të jetë i pranishëm edhe kryeministri Isa Mustafa.

Sot mbahet ceremonia e organizuar me rastin e anëtarësimit të Kosovës në Organizatën Botërore të Doganave, si dhe për njëvjetorin e hyrjes në fuqi të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit.

Në këtë ceremoni veç shumë zyrtarëve tjerë, do të jetë i pranishëm edhe kryeministri Isa Mustafa.

COMMENTS