Shemi dhe Buleta, me një kshillë për ata që dashurojnë (Premierë/Video)

Se ndalon dot mosha e asgjë që ti këndoj ashtu si din ai më së miri, dashurisë, rinisë, me një fjalë jetës. I njohur si një këngëtar në dukje i thj

Se ndalon dot mosha e asgjë që ti këndoj ashtu si din ai më së miri, dashurisë, rinisë, me një fjalë jetës.

I njohur si një këngëtar në dukje i thjeshtë por që sjell shumë dhe di t’i mbajë për vete adhuruesit e tij, pas shumë projekteve e bashkëpunimeve që çdo herë arrijnë të bëhen hite falë zërit të veçantë që ka, Shemi tani ka ardhur me një bashkëpunim tjeter me Buletën, një këngëtare e re, e bukur dhe me një zë të mrekullushëm.

Në programin festiv ‘Gëzuar 2017’ ata sollën këngën me titull “Mbaje në mend” në ZICO TV.

Një këngë shumë ritmike, ku i këndojnë dashurisë dhe parasë.

COMMENTS