Shejat të cilat tregojë ankthin (Foto)

Të gjithë vijmë në kontakt me situata që na shkaktojnë ankth, dhe ndikojnë negativisht në ditën tonë. Ja cilat shenja shfaqen: Jeni vazhdimisht t

Të gjithë vijmë në kontakt me situata që na shkaktojnë ankth, dhe ndikojnë negativisht në ditën tonë.
Ja cilat shenja shfaqen:

Jeni vazhdimisht të lodhur
Lodhja trupore nuk ndalon asnjëherë, edhe kur qëndroni në shtëpi gjatë pushimit.

Shfaqni shenja të ndryshme në trup
Stresi ndikon në të gjitha organet e trupit. Lëkura është një nga ato.

Shkoni shpesh në tualet
Urinimi i shpeshtë është një nga simptomat e ankthit. Njëkohësisht edhe stresi mund të shkaktojë kapsllëk.

Nuk mund të përqendroheni
Ankthi mund t’ju shpërqendrojë në mënyrë që të mos keni mundësi të përqendroheni në diçka për orë të tëra.

ankthi-1

Ndieni muskujt e fortë
Është një tjetër simptomë e ankthit.

Keni vështirësi në frymëmarrje
Shtrëngim në gjoks, frymëmarrje shumë e shpejtë, ose simptoma të tjera të frymëmarrjes mund të jenë të lidhura me presionin psikologjik.

Nevrikoseni shpejt
Nëse ju ndodh që të nevrikoseni me gjënë më të vogël, atëherë arsyen duhet ta kërkoni më thellë. Ajo është ankthi.

COMMENTS