Një punonjës i pakënaqur në West Yorkshire, pasi ka marrë vendim të heq dorë nga puna e tij, ka shkruar mesazhe zemërimi në makinën e shefit të tij.

Mercedesi i bardhë është parë i ngjyrosur me mbishkrimin ‘shefi më i keq’ dhe ‘punën tuaj futeni në prapanicë’, shkruan Daily Mail.

Shumë njerëz që kaluan në atë rrugë e kanë parë makinën e parkuar jashtë hotelit Queens.

Pronari i makinës nuk është identifikuar dhe ende mbetet e paqartë nëse ajo i përkiste kompanisë ku punonte punëtori, apo ishte makinë private.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *