Shalqiri ju mban energjik me orë të tëra (Video)

Ishulli Gaiola dikur ka qenë parajsë e vërtetë, sot askush nuk i afrohet (Video)
Fëmijët të cilët janë aktivë fizikisht kanë performancë më të mirë akademike

Imagjinoni veten duke ecur në dyqan dhe t’jua kap syri pjesën e shalqinjve, të cilët mbajnë etiketa me këtë përshkrim: “USHQIM I CILI DO T’JU BËJË MË ENERGJIK PËR ORË TË TËRA”.

Ose imagjinoni sikurse jeni duke shikuar ndonjë program sportiv në televizor, dhe të shihni se si sportistët tuaj të preferuar konsumojnë shalqinj para çdo loje.

COMMENTS