Shakira me probleme shëndetësore, anulon koncertin në Gjermani (Foto)

Shakira me probleme shëndetësore, anulon koncertin në Gjermani (Foto)

Shakira ka kohë që është përgatitur për një turne të gjatë të koncerteve anembanë globit. Por, duket se këngëtarja kolumbiane është detyrua

Shakira ka kohë që është përgatitur për një turne të gjatë të koncerteve anembanë globit.

Por, duket se këngëtarja kolumbiane është detyruar të ri-caktojë datat prej fillimit.

E gjithë kjo pasi që këngëtarja 40-vjeçare ka konfirmuar se nuk do të jetë e pranishme në koncertin e parë të turneut në Koln të Gjermanisë pasi që ka probleme me zërin.

‘Për fat të keq kemi konstatuar se nuk i kam keq kordat vokale dhe si rezultat i kësaj, mjekët më kanë këshilluar të vazhdoj trajtimin për të shmangur ndonjë dëm më të madh. Si rrjedhojë, fatkeqësish do ta humbas koncertin e parë më 8 nëntor në Koln’, shkroi ajo.

Këngëtarja më tutje tha se ekipi i ‘Live Nation’ është duke punuar shumë për të caktuar një datë të re që të kthehem dhe të mbajë koncertin në Gjermani.

Theksojmë se koncerti i radhës për bashkëshorten e futbollistit, Gerard Pique, Shakirës është planifikuar për në 10 nëntor në Paris, i cili nuk dihet nëse do të realizohet.

Ndryshe, Shakira tash e sa kohë është duke punuar në projekte të reja muzikore.

COMMENTS