Serbia me emisarë specialë kundër Kosovës në UNESCO

Serbia me emisarë specialë kundër Kosovës në UNESCO

Pa kulturë të mosndëshkimit, Kosova në mesin e vendeve më të korruptuara
Rrënimi i murit, Mogherini: Zhvillime inkurajuese në Mitrovicë

Shefi i diplomacisë serbe, Ivica Daçiq në pajtim me presidentin Aleksandar Vuçiq, gjatë shtatorit do të dërgojë emisar special edhe në tetë shtete për të penguar anëtarësimin e Kosovës në UNESCO dhe organizatat tjera ndërkombëtare.

Siç shkruan gazeta serbe ‘Novosti’, deri më 9 gusht emisarët special nga 27 shtete të parapara kanë vizituar 19 dhe bëhet fjalë për aksionin e lobimit diplomatik kundër kandidaturës së Kosovës, e cila ka nisur më 1 prill.

COMMENTS