Serbia ‘kursen’ vetëm Thaçin e Haradinajn nga Interpoli

Serbia ‘kursen’ vetëm Thaçin e Haradinajn nga Interpoli

Ministri serb i Punëve të Jashtme Nebojsha Stefabnoviq ka deklaruar sot se të gjitha fletë arrestet e gjykatave serbe janë kthyer në sistemin e Interp

Ministri serb i Punëve të Jashtme Nebojsha Stefabnoviq ka deklaruar sot se të gjitha fletë arrestet e gjykatave serbe janë kthyer në sistemin e Interpolit pos fletë arresteve për kryetarin e Kosovës Hashim Thaçi dhe kryeministrin e saj Ramush Haradinaj, njofton FoNet, trasnemton Koha.net.

Ai duke folur lidhur me qëndrimin delegacionit të Policisë së Serbisë dhe se është insistuar që fletë arrestet e gjykatave serbe në të cilat gjenden shqiptarë nga Kosovës, të kthehen në sistem.

‘Ato janë kthyer, me përjashtim të fletë arresteve për Ramush Haradinajn Hasim Thaçin. Ata jan ë në sistem, por nuk do të jenë të dukshme gjatë periudhës së ardhme’.

‘Insistiojmë që Interpol të respektojë fletë arrestet tona’, ka thënë Stefanoviq.

COMMENTS