Selfie marramendëse (Foto)

Selfie marramendëse (Foto)

Ministria shpall me 2 prill konkursin për tekste të reja shkollore, kurrikula e re nis pa to
Dafina në bashkëpunim me këtë këngëtar të famshëm(Foto)

Një çift mjaft guximtar i pëlqen të eksplorojë majat e larta të vinçave për të kapur selfie perfekte.

Me vete kanë vetëm një shkop selfie dhe një çantë shpine, dhe Angela Nikolau dhe i dashuri i saj Ivan Beerkus hipën në majën e ‘vinçit më të lartë në Hong Kong’.

Angela, një artiste ruse 24-vjeçare ka rreth 500 mijë ndjekës në Twitter, falë pasionit të saj për të pozuar në pozicione të rrezikshme, qindra metra në ajër.
Aventurierja ka thënë për BBC: ‘Ndonjëherë hipi në ndërtesa pa kamera vetëm për të parë lindjen apo perëndimin e diellit’.

COMMENTS