Selena Gomez dhe Justin Bieber të lumtur në krahët e njëri tjetrit (Foto)

Selena Gomez dhe Justin Bieber të lumtur në krahët e njëri tjetrit (Foto)

Selena Gomes sapo është ndarë nga i dashuri i saj prej dhjetë muajsh, këngëtari i njohur, The Weeknd. Por të mërkurën këngëtarja është parë përsëri më ish të dashurin e saj Justin Bieber. Ata u panë shumë të lumtur pranë njëri tjetrit teksa ngisnin biçikletat dhe shëtitshin rrugëve të Los Anxhelosit.

Selena Gomes sapo është ndarë nga i dashuri i saj prej dhjetë muajsh, këngëtari i njohur, The Weeknd.

Por të mërkurën këngëtarja është parë përsëri më ish të dashurin e saj Justin Bieber.

Ata u panë shumë të lumtur pranë njëri tjetrit teksa ngisnin biçikletat dhe shëtitshin rrugëve të Los Anxhelosit.

COMMENTS