‘Seks – simboli’ Shabani, gorilla që po i ‘tranon’ femrat japoneze (Foto & Video)

Carnuntum, rrënojat e një shkolle gladiatorësh (Video)
Kaskada Bigar, bukuri si kjo nuk keni parë as në përralla (Video)

Ju prezantojmë gorillën Shabani 18 vjeç, por jo një gorillë dosido. Kush kërkon të bëjë një foto me kafshën e rrallë, duhet të mbajë radhën.

Po, sepse japonezet janë të çmendura për gorillën me vështrimin e thellë. Në kopshtin zoologjik të Higashiyamas në Nagoya, Shabani është kthyer në një ‘seks-simbol’ të vërtetë.

Çdo ditë, mesatarisht, janë me qindra vizitorë, para së gjithash vajza dhe gra të reja, që e rrethojnë duke e thirrur dhe shpresojnë që gorilla të kthehet për të bërë një foto ‘selfie’ me to.

Foto për t’u postuar në rrjetet sociale pa dyshim. Takayushi Ishikawa, drejtori i kopshtit zoologjik japonez, shprehet i befasuar nga vëmendja e njerëzve ndaj gorillës: ‘Çudira të internetit’, – komenton ai.

Por për fat të keq të japonezeve, Shabani ka dy gra, Ai dhe Nene dhe është baba i shkëlqyer i Kiyomasi e Annie.

Gorilla Shabani

Shabani

COMMENTS