Seanca e Kuvendit vazhdon sot (Dokument)

Seanca konstituive e mbyllur nga kryesuesi i saj, si deputeti më i vjetër, Adem Mikullovci, pritet të vazhdojë gjatë ditës së sotme. Mikullovci u ka shpërndarë grupeve parlamentare ftesën për vazhdim të seancës për sot në orën 15. Në vazhdim të seancës pritet të votohet për kryetar dhe kryesi të Kuvendit.

Seanca konstituive e mbyllur nga kryesuesi i saj, si deputeti më i vjetër, Adem Mikullovci, pritet të vazhdojë gjatë ditës së sotme.

Mikullovci u ka shpërndarë grupeve parlamentare ftesën për vazhdim të seancës për sot në orën 15.

Në vazhdim të seancës pritet të votohet për kryetar dhe kryesi të Kuvendit.

COMMENTS