Seanca e Kuvendit nis me një minutë heshtje për Bajram Rexhepin

Me një minutë heshtje për vdekjen e ish-kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi, ka nisur vazhdimi i gjashtë i seancës konstitutive të Kuvendit të Ko

Me një minutë heshtje për vdekjen e ish-kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi, ka nisur vazhdimi i gjashtë i seancës konstitutive të Kuvendit të Kosovës.

Disa deputetët e Partisë Demokratike të Kosovës, të prirë nga Kadri Veseli janë ulur në sallën e Kuvendit, por deri tani në sallë mungojnë deputetët e AAK-së dhe Nismës.

Në sallë po marrin pjesë edhe deputetët e subjekteve opozitare, derisa në vendin e tij shihet edhe kryesuesi Adem Mikullovci.

COMMENTS