Së shpejti ‘Prishtina Fashion Nights 2017’ nga B-Models dhe IB-Events (Foto)

7, 8 dhe 9 prilli do të jenë ditët e rezervuara vetëm për glamurin dhe të bukurën. Prishtina Fashion Nights 2017 /pranverë-verë, edhe këtë herë pr

7, 8 dhe 9 prilli do të jenë ditët e rezervuara vetëm për glamurin dhe të bukurën.

Prishtina Fashion Nights 2017 /pranverë-verë, edhe këtë herë pritet të jetë një sukses i diskutueshëm me organizim të B-Models dhe IB-Events, ndërsa ZICO TV do të iu sjellë pamje e intervista ekskluzive të ngjarjes.

21 dizajnerë, shtëpi të modës e butiqe nga vendi dhe rajoni, do të prezantojnë koleksionet e tyre më të reja në mbrëmjet e 7 dhe 8 prillit, ndërsa me 9 prill gjate gjithe ditës do të bëhet shfaqja dhe shitja me çmime ekskluzive e koleksioneve në panairin e eventit.

COMMENTS