Së shpejti del libri i Bleonës: Është koha të tregoj anën time të historisë (Foto)

Së shpejti del libri i Bleonës: Është koha të tregoj anën time të historisë (Foto)

Këngëtarja Bleona Qerreti, e cila prej vitesh jeton në Amerikë, ka paralajmëruar një libër autobiografi në të cilin do tregojë pa doreza të vërtetat e

Këngëtarja Bleona Qerreti, e cila prej vitesh jeton në Amerikë, ka paralajmëruar një libër autobiografi në të cilin do tregojë pa doreza të vërtetat e jetës së saj.

Në një postim të fundit në Instagram ajo ka sqaruar për të gjithë ndjekësit, se së shpejti ky libër do jetë gati edhe për ta. ‘Ka ardhur koha t’i jap fund të gjitha perceptimeve të rreme, për të gjithë aspektet e jetës time, dhe të tregoj anën time të historisë’., shkruhet në postimin e Bleonës

COMMENTS