Samsung ka shitur 55 milionë njësi të Galaxy S7 dhe S7 Edge (Video)

Në vetëm tre muajt e parë të këtij viti kompania ka shitur 7.2 milionë njësi të telefonit i cili ka mbushur një vit tashmë. Samsung Galaxy S7 dhe

Në vetëm tre muajt e parë të këtij viti kompania ka shitur 7.2 milionë njësi të telefonit i cili ka mbushur një vit tashmë.

Samsung Galaxy S7 dhe S7 Edge janë dy prej telefonëve më popullorë në mesin e konsumatorëve. Sipas një raporti të Strategy Analytics, shitjet e kombinuara të dy modeleve kalonin 55 milionë njësi në fund të tremujorit të parë të 2017-s.

COMMENTS